dinsdag 13 september 2011

Voor de ekster uit Delft.

In Delft woont een ekstertje die verzot is op alles wat van glas is. Regelmatig mis ik iets als ze weer eens op bezoek is geweest. Een kraal, twee kralen, een hele bak kralen.......... het maakt niet uit, want het is gewoon weg. Nou had ik verleden week de waterbelletjesketting gemaakt er daar was ze nogal ondersteboven van. Toevallig had zij iets gemaakt waar ik erg ondersteboven van was en toen ontstond het idee om iets voor elkaar te maken. Nu is mijn opdracht voor haar al bijna af. Er moeten alleen nog een ringtop en een paar oorbellen bij. Ben benieuwd wat zij voor mij gaat maken.
Hier alvast een voorproefje op mijn ketting.

3 opmerkingen:

 1. Mootje de ketting is erg mooi geworden, dikke kus daarvoor.
  enne ik ben ook nog bezig geweest hoor, maar zeg lekker niet waarmee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa, ga gauw een blog voor je aanmaken en een eigen account op facebook, want dit kan niet he????? Heb de hele tijd het idee dat ik met mijn zusje aan het chatten ben. Enne......... ik wil ook graag zien waar je mee bezig bent. Ik heb vanavond groene bloemen zitten maken. Ging als een speer, brak niets en nu ligt alles in de oven lekker te sudderen.

  Dikke kus van je oudste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk van die belletjes... mooi rond en gelijkmatig en met maar 2 gaten ipv 3 en dan ook nog versierd met mijn stringertjes...binnenkort hoop ik MariekeMoontjes te kunnen maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen