zondag 23 december 2012

Lang geleden.

Het lijkt wel een akelige gewoonte van mij aan het worden, vol enthousiasme beginnen aan berichtjes voor deze blog en dan gewoon een half jaar verdwijnen. Ook nu is mijn laatste berichtje al heel wat maandjes geleden en volgens dit berichtje ben ik nog steeds op vakantie in Zwitserland. Onnodig om te zeggen dat ik al weer heel wat maandjes thuis ben en ik al de laatste vakantie van het jaar aan het vieren ben, de kerstvakantie.

Reden voor deze verwaarlozing was het totale gebrek aan inspiratie op glas- en sieraadgebied.
Wel heb ik ondertussen een studie opgepakt welke heel leuk is, maar waar ook veel tijd in gaat zitten.

Ook heb ik een aantal weken geleden de respectabele leeftijd van 50 jaar bereikt en ben ik behoorlijk verwend door allen die ik lief heb.
Zo kreeg ik van mijn moeder een mooie door haar gemaakte ring met een echte levensboom , een  takkentrol van een lief vriendinnetje, omdat ik deze term zo nu en dan bezig en een echte handgemaakte Mariekuniek tas.
En................... heel veel badeendjes, omdat een vriendinnetje had verzonnen dat ik die vast wel heel leuk zou vinden omdat ik haar en twee andere vriendinnen steevast Kwik,Kwek en Kwak noem.


De levensboom met die ene gouden appel, die symbool staat voor mijn kinderen.


Een echte takkentrol met een
mooi glasornamentDe enige echte Mariekuniek klaprozen tas.
Afgelopen week ben ik toch maar weer eens achter mijn brander gekropen en heb ik mij bezig gehouden met datgene in de glaswereld dat mij een beetje lukt, holle kralen. Om er toch een beetje een andere draai aan te geven, heb ik ook mijn bloemetjes van stal gehaald en het resultaat zijn onderstaande kettingen.
Nu begint er weer van alles in mijn hoofd te borrelen en is het dus maar goed dat de vakantie begonnen is.Misschien tot gauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten