zaterdag 10 maart 2012

Baal, baal, baal.

Het is officieel, ik baal en niet zo'n klein beetje ook en waarom ???
Toen ik woensdag vol zin achter mijn brander ging zitten na een heerlijke week op Texel en alweer een hele dag met mijn werk bezig geweest te zijn, deed mijn oven het niet !!!!!!!!!!!!!!
Ik had net een mega holle kraal gemaakt met een zilverglas bloem erop en toen ik hem in de oven wilde  leggen, was deze niet warm terwijl ik hem dus wel ingesteld had. Na wat zelfgepruts met de oven besloot ik toch maar hulp in te gaan schakelen en die kreeg ik dan vrijwel direct. Na een paar dagen van heen en weer gemail en dingen uit te proberen, denken we dat we achter de oorzaak zijn. Gelukkig niet een vrij prijzige oorzaak. Toch had ik van dat geld dat ik er nu kwijt aan ben een hele mooie stapel glas kunnen kopen, maar helaas. Nu is het wachten op het onderdeel dat helemaal uit Amerika moet komen. Dit gaat vast heeeeeeeeeel lang duren, in elk geval in mijn beleving daar ik toch wel een beetje verslavingsgevoelig ben. Maar goed , heb ik nu tijd om een aantal andere dingen in orde te maken die al een hele tijd liggen, zoals de website en het plaatsen van kettingen op Etsy.

Wel heel leuk is dat mij gevraagd is om met een Kunstroute mee te doen in Limburg. Hier heb ik volmondig ja op gezegd. Lekker een heel weekend met andere creativelingen bezig zijn. Dit alles gaat in juni beginnen en ik heb er nu al zin in. Wel hopen dat mijn oven dan alweer een tijdje gemaakt is anders kan ik er niets nieuws neer leggen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten