woensdag 2 januari 2013

Wat ik jullie wens.


Ik ben een beetje laat met mijn gelukwensen, maar dat had een reden. Nadat ik op oudjaarsdag mijn kamer een goede schoonmaakbeurt had gegeven (ja mijn goede voornemen voor een creatief jaar vol inspiratie), begon 's middags mijn buikje een beetje raar te doen. Het zweet brak mij toen wel een beetje uit, want wij zouden die avond naar mijn ouders gaan om het oude jaar met een flinke knal uit te luiden.  Tobias was de afgelopen dagen ten prooi gevallen aan het noro-virus dat op zijn werk rondsloop, zou ik.....???
En jawel, eenmaal bij mijn ouders aangekomen, alwaar een hele tafel vol lekkers stond en natuurlijk rook, zat ik binnen no time op het toilet. Na dit even aangekeken te hebben, besloten we maar om weer huiswaarts te keren, zonder dochter Hannah, die graag bij opa en oma wilde logeren. Ik heb vervolgens  het Nieuwe jaar op gepaste wijze spetterend ingeluid en wel op het toilet (ik zal jullie verdere bijzonderheden besparen). 
Als klap op de vuurpijl, konden wij 's nachts Hannah toch weer bij opa en oma op gaan halen omdat ook zij intussen een innige relatie met de wc-pot had ontwikkeld en wel heel graag naar huis wilde. We hebben toen maar nieuwjaarsdag heel gezellig samen op de bank ziek zitten wezen.
Al met al dus een afsluiting van het oude jaar dat de boeken in zal gaan als heel saai voor de andere familieleden, waarvoor bij deze mijn excuus.

2 opmerkingen:

  1. Ik wil niet veel zeggen hoor Mo'tje maar ik vind deze ketting dus echt supergaaf...hint hint hint ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoor ik daar een verjaardag aan komen??????

    BeantwoordenVerwijderen